Enllaços

Feu que jo desfaré

Feu que jo desfaré

El Ministre diu:

Guindos advierte de que la huelga no modificará “ni un ápice” la reforma laboral

Aleshores, podem entendre que primer amenaça als qui fan la Vaga General contra la Reforma Laboral i després, que no van a aconseguir canviar res de la reforma laboral. Per tant, es pot concloure que no aposta pel diàleg social.

Però més endavant llegim:

El ministro considera intocable el nuevo marco laboral al ser “la pieza básica del conjunto de medidas” del Gobierno, aunque señala que desde el diálogo “oirán a todo el mundo”

Aleshores, si és intocable, que no es modificarà res, perquè diu “escoltaran a tot el món”? Ah clar, que així es sentiran partíceps d’allò que ells diuen ser i fer gran: Democràcia.

Queda clar: que amb aquesta gent l’únic que vol és seguir vivint a les poltrones i viure al seu món, que els treballadors les passes canutes i ells, mentrestant, van desfent i acabant amb els drets socials i laborals.

Demà totes i tots a la Vaga General

Una de cromos

Una de tantes converses que vam tindre a festes girava al voltant dels Cromos. Uns deien que era friki, altres deiem que no però que pot ser no pagaríem per cromos antics. Deixant el debat al costat vos recomane un bloc que s’ha fet des de fa poc. S’anomenta ” La liga hecha un cromo”, és d’un periodista del Marca ( si, del MARCA!!!! ) anomenat Pablo Díaz (@pablo_diazz) i va sobre el mon del cromo en la Lliga. És un bloc on et distraus  i, a mi que m’agrada això del passat, veus com hi ha coses que han passat que se’ns escapa i oblidem. Vos pose la presentació que fa al seu bloc ( que està en castellà, l’he traduït). De veritat, paga la pena!

Un dels meus tresors més preuats són les àlbums de cromos dels 80 i 90 que vaig col·leccionar de menut amb els meus germans. Els desempolse per a contar en aquest blog històries d’alguns d’aqueixos cromos, dels seus futbolistes, el pas del temps en ells, els seus quefers actuals… El futbol en cromo.

Nou portal del Setmanari la Directa

El Setmanari la Directa ha posat en funcionament una nova pàgina web. La qual cal seguir, aquest mitjà de comunicació és cada dia més necessari als temps que corren. No cal recordar que sempre vol exercir la funció social de denunciar els abusos i injustícies i potenciar les alternatives. Un setmanari que combinarà l’actualitat diària al web i presència 2.0, amb l’anàlisi, reflexió i debat al format de paper setmanal. Per si no ho coneixeu, vos pose ací el model comunicatiu en que es basa aquest setmanari. Endavant amb el periodisme popular i de denuncia social! Continua llegint “Nou portal del Setmanari la Directa”