Arthur Caravan, apunt de llançar el segon disc

Arthur Caravan, apunt de llançar el segon disc


Què vos puc dir si parle dels Arthur Caravan? Els que em seguiu pel Twitter estareu cansats de que vos diga que els ajudeu a portar a terme el segon disc. Com ho podeu fer? Doncs molt fàcil, tant sols heu d’entrar a la pàgina de micro-mecenatge Verkami i aportar el que estigueu disposats. Hi ha diferents opcions per ajudar-los, des de 10 euros fins als 400€. Cada col·laboració tindrà un recompensa, per exemple, si aportes 10 euros tindràs un exemplar del segon disc. Busquen que els ajudem a fer una gran obra d’art amb 4000€, a dia d’avui en porten 1780 i queden 32 dies per aconseguir-ho. Al ritme que van, pot ser que ho aconseguisquen abans del plaça fixat per la pàgina.

El grup d’Alcoi ha estat els darrers mesos portant l’espectacle “Si t’arriba de matí” arreu dels Països Catalans: començant des d’Alcoi i parant diverses vegades, per capitals com València o Barcelona. En total, es poden contar per desenes les seves actuacions aquest últim any. Aquest és espectacle (el qual si no heu vist vos recomane anar a veure’l , per exemple al Feslloch) intenta fer un recorregut de la música en valencià des dels anys setanta fins a l’actualitat. És un espectacle on, podem dir, que fan un viatge al llarg de la història de la música del nostre país, de la música en la nostra llengua. Toquen cançons d’Orxata, d’Ovidi, d’Al Tall, d’Hugo Mas, del Sènior, del Pep Laguarda o Remigi Palmero, però baix el filtre dels Arthur Caravan. És a dir: ” mel de romer”. Arthur és un dels grups, juntament amb Sènior i el Cor Brutal o Hugo Mas, què mostren com no tota la producció musical en valencià és “dolçaina i ska”. I, en aquest espectacle, alhora que fa un passeig per la història musical, fan una crida per dir que la seva també és una música en valencià i s’ha de tenir en compte.

El segon disc està al caure, diuen que fins a després de l’estiu. Els mecenes que busquen ho fan per a poder acabar de mesclar, masteritzar i editar el CD. Les cançons ja estan enllestides i gravades, i tant sols queda el remat final. De fet, van estar l’altre dia a Alcoi, a Icat o al Luz de Gas de Barcelona, presentant el projecte de micro-mecenatge alhora que presentaven noves cançons. Un nou disc, que com diuen ells i a les proves ens podem remetre, què va a ser més guitarrer i amb més força que l’anterior. El primer, és un disc que pot ser al principi costa d’entrar però que una volta ho fas, no pots parar d’escoltar. Vos deixe l’entrevista que van fer a Icat on podreu escoltar quatre tracks d’un disc, que de segur, es parlarà, i molt. A mi m’agrada la de “Vents”, crec que és una que sonarà i sonarà a totes les ràdios del nostre país. Va, que entre tots i totes podem ajudar a aquest gran grup, però sobretot a aquestos grans xicots i al seu tècnic de so, que són del millor que pots trobar-te.

Vos recomane que llegiu l’entrevista feta al Temps per Núria Cadenes

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s